Фирма ПАНОС СОЛАР e запазена търговска марка на фирма „ПАНОС СОЛАР“ и е със седалище в гр. Сливен и гр. Бургас. Оперира в обласите в цяла БЪЛГАРИЯ и ГЪРЦИЯ От дванадесет години ние сме в търгояията и от две години на пазара на соларни системи. Предмета на дейност на фирмата е проектиране, внос, продажба, доставка и монтаж на слънчеви системи.

Фирма ПАНОС СОЛАР може да ти предложи всичко свързано с изграждането и поддръжката на соларни системи. Ние предлагаме услугата от А до Я. Можем да ти предложим имота, проектиране, изграждане, въвеждане в екплатация, поддръжка и наблюдение над цялостното съоражение. Освен всичко това ние се заемаме да и заплащаме всички нужни такси към всички ЕРП, общината, адвокати и др. за да може вашето съоражение да влезне в употреба. Също така се заемаме да намерим пазар на възпроизвежданата от вас електроенергия за да може да получите на 100% ефикасност.

Фирма ПАНОС СОЛАР разполага и с готови присъединени централи в размер от 10КВ до 5МВ. 

Фирмата изкупува и продава имоти за централи с изготвяне на проекти за фотоволтаични паркове и тяхното присъединяване на външни връзки до пускане в експлоатация и съдействие за договор за изкупуване и продажба на произвежданата електроенергия. Предлагаме също и поддръжка и застраховка.

На българския пазар сме официални вносители и осъществяваме продажби (на едро и дребно), монтаж и сервизно обслужване на слънчеви панели от международно признати и утвърдени производители, които благодарение на дългогодишния си опит и високото качество на използваните материали са се наложили като лидери на световния пазар.

Освен богатия си опит в соларните инсталации ние можем да ви предложим и качествен монтаж, поддръжка на видео наблюдение. Отново предлагаме услугата от А до Я и ние ще се погрижим за качеството да получите перфектното видео наблюдениеще направим цялостен оглед на обекта, ще ви консултираме, ще окабелим и монтираме камерите, след което ще се погрижим за качественото обслужване и поддръжка, за нас най-важно е мнението на клиента, затова и работим с най-качествените материали и консумативи.

Към богатия ни асортимент от услуги включваме и защитата от мълнии, ние ще можем да се погрижим да осигурим защита за вашият цех, склад, офис, жилищна сграда или др. Ще инсталираме и монтираме, най-надеждните системи за мълниезащита и ще осигурим защита за вас, служителите или семейството ви.

ИКОНОМИЧНО и ЕКОЛОГИЧНО

Слънчевата енергия, която е безплатна и е в големи количества се превръща в топлинна енергия, посредством използването на различни модели слънчеви колектори.