Изграждане и узаконяване

Имаме солиден опит в проектирането на мрежови фотоволтаични системи, системи за собствено потребление и системи за директна продажба на електрическа енергия към местното ЕРП. Предлагаме индивидуални решения за всеки наш проект.

Изграждаме фотоволтаични системи за собствено потребление. При този тип системи слънчевата енергия захранва директно консуматорите на вашето домакинство или предприятие, а когато тя е недостатъчна се добавя такава автоматично от електрическата мрежа. Този тип система представлява чудесен начин да оптимизирате разходите си и намалите сметките си за ток многократно!

Изграждаме фотоволтаични системи с цел директна продажба на произведената електроенергия на местното ЕРП. Преференциалната цена, на която се изкупува енергията, е приложима за системи до 5 Kwp на физически лица и до 30 Kwp на юридически лица.

Съдействаме за първоначалното изготвяне и издаване на всички необходими документи, разрешителни за строеж, изграждане и пускане в експлоатация като нашата мисия е клиентите ни да бъдат максимално улеснени.

Изграждане

Разполагаме с екип от инженери и електротехници с богат опит в изграждането на различен тип соларни системи без значение дали се монтират на земя или различен тип покриви.

Дистрибуция и доставка

Разполагаме с богат асортимент налични на склад соларни панели, инвертори, кабели, контролери, монтажни системи и други, което ни дава възможност да изпълняваме всякакви поръчки в максимално кратки срокове.

Поддръжка и мониторинг

Предлагаме дистанционен мониторинг, чрез който следим параметрите на работа на електроинсталациите. Периодична поддръжка и бърза реакция при евентуална авария на изградените от нас фотоволтаични системи. По този начин гарантираме максималния добив от соларните системи на нашите клиенти.

Лизинг и кредитиране

Предлагаме различни гъвкави лизингови схеми и варианти на кредитиране, с които целим да улесним максимално нашите клиенти.